Postat de admin ADD COMMENTS

În timp ce ale sale organe media pupă-n cur într-o veselie conducerea CNH şi îl umplu de scuipat pe Mihai David, membru al CA şi viitor şef peste tot ce mişcă-n mineritul potenţial viabil, / Compania Huilei aruncă cu miliardele în rab(l)ele lui Rică Serafinceanu de la UNPR. Colegul turnătorului Rudeanu de la UNPR. Ambii ex-PSD.


► Crezându-se şmecher pentru că se află în gaşca unora precum generalul furier Gabriel Oprea, Micky Şpagă şi turnătorul Mihail Rudeanu, toţi foşti pesedişti, Serafinceanu şi-a făcut un obicei din a savura de pe margine cum foşti şefi ai Companiei ori foşti şi actuali parteneri de afaceri ai acesteia sunt făcuţi cu ou şi cu oţet de organele media pe care le controlează. ► Rică uită însă că roata se învârte, iar multe din chestiunile pe care, din oftica-i caracteristică, le reproşează altora, pot fi oricând reproşate firmelor sale. ► De fapt, aşa este el: ofticat pe toţi cei ce au relaţii cu Compania. De parcă doar reperele livrate de firmele sale, recondiţionate sumar şi cu urme evidente de oxidare, ar trebui să fie achiziţionate de Compania Huilei.

Nu ne mai pierdem vremea…
… explicând cum Aurelian Serafinceanu, fost prefect PSD de Hunedoara,……………..

citeste mai multe pe :wwwzvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: