Postat de admin 1 COMMENT

Unul dintre cele mai importante obiective turistice din municipiul Petroşani – Peştera Bolii – va avea, din decembrie, un drum asfaltat.

Proiectul pentru realizarea acestui obiectiv cerut cu insistenţă de administratorul Peşterii Bolii, respectiv Asociaţia PetroAqua, este deja finalizat iar acum, se întocmeşte studiul de fezabilitate, astfel încât lucrarea să poată demara în scurt timp. Cel puţin teoretic, drumul de acces spre peşteră ar trebui să fie finalizat până la sfârşitul acestui an. „Proiectul este realizat, avem şi finanţarea, iar în două-trei zile, ar trebui să se finalizeze şi studiul de fezabilitate. Chiar astăzi (n.r. luni 25 octombrie) am dispus să se facă studiul în regim de urgenţă, pentru a începe asfaltarea. Lucrarea trebuie să se finalizeze în luna decembrie, cel puţin, noi aşa sperăm, însă depinde şi de alţi factori”, declară Lucian Dragomir, director SADPP din cadrul Primăriei Petroşani.

mai multe pe :www.mesagerulhunedorean

categories: Stiri

One Response

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: