Postat de admin ADD COMMENTS

Nici n-a inceput bine anul ca sute de cupluri profita de legea care permite ca orice fosta mare iubire sa aiba un final oficial, rapid si discret, prin divort administrativ.

Atat domnul, cat si doamna trebuie sa spuna apasat ca nu mai pot trai impreuna. Daca nu au copii minori, nascuti sau adoptati in timpul casatoriei, merg amandoi la notar sau la primarie si, dupa o luna, fiecare o ia pe drumul lui.

In loc sa bata drumul spre tribunal timp de cateva luni, doi soti au ales varianta scurta fara recurs, apel, nervi si lacrimi.

Ce-au avut impreuna au impartit amiabil, copii n-au apucat sa faca, asa ca platesc 300 de lei ca sa puna punct relatiei.

‘Trebuie sa aiba la ei certificatele de nastere, documentele de identitate, certificatul de casatorie original si copie, declaratie notariala cu ultima locuinta comuna„, explica autoritatile.

vezi video pe :www.incont.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: