Postat de admin ADD COMMENTS

620624_454675751240349_437830074_o

 

 

 

 

 

 

Nu am înțeles niciodată pe cei care devin dependenți de așa zisele păcănele. Știu cazuri în care persoane care abia și-au ridicat salariile de pe carduri, s-au și aruncat pe acești balauri de înghițit banii fraierilor, terminându-i pe toți.

O dată, o singură dată, curiozitatea m-a îndemnat să încerc un asemenea joc de tip păcănea. Am pierdut o sumă derizorie, dar a doua oară nu m-am mai simțit tentat să-mi deşertez buzunarele la un asemenea joc.

Astăzi însă, trecând printr-o agenție loto pentru a depune un bilet la jocul Joker de joi, am zărit un bătrânel simpatic ( un vechi pensionar miner ) la un aparat de joc, un fost brigadier de la Mina Petrila pe care îl cunoșteam foarte bine. Confidențial, angajata agenției – o bună prietenă – mi-a mărturisit că personajul în cauză își ridică pensia, o joacă la păcănele, după care trăiește din mila celor doi copii pe care îi are.

Nu-i păcat ?

Autor :Liviu Pirtac

categories: OPINII

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: