Postat de admin ADD COMMENTS

PRO TV prezintă în cadrul emisiunii „România, te iubesc” poveştile românilor care nu şi-au mai putut plăti dobânzile la bănci şi au intrat în executare silită. Unii o iau de la capăt în ţară, cu lecţia învăţată, alţii se duc să câştige mai bine în străinătate

Numărul românilor care nu-şi mai puteau plăti creditele la timp trecea de 200 de mii, la sfârşitul verii. Tăierile salariilor din sectorul bugetar au adus încă un val de datornici care nu mai pot ţine pasul cu ratele. Tot sperând că preţul proprietăţilor se va redresa, băncile şi datornicii au amânat cât au putut vânzarea caselor ipotecate. Asta nu a făcut decât să crească datoriile restanţierilor şi să tragă şi mai jos preţul caselor, se arată în emisiunea „România, te iubesc”, de la PRO TV.

În plin boom imobiliar, Bogdan Groza a dat 179 de mii de euro pentru trei camere la marginea Bucureştiului. Acum banca vinde acelaşi apartament cu 116 mii de euro. Doar că nu-l cumpără nimeni. „Am cumpărat apartamentul pe credit, cu 179 de mii de euro. Am achitat patru miliarde cu care acum m-aş duce peste trei drumuri şi mi-aş lua vilă”, spune Bogdan.

citeste mai multe pe :www.gandul.info

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: