Postat de admin ADD COMMENTS

Un studiu britanic a arătat că bărbaţii sunt mai dispuşi să cedeze dorinţelor femeilor dacă acestea sunt formulate la ora 18.00. O femeie s-ar putea să nu obţină întotdeauna ceea ce-şi doreşte, dar ar putea avea mai multe şanse dacă ştie când să ceară o favoare.

Orice dorinţă a unei doamne – ca soţul ei să ducă gunoiul, să facă toate cumpărăturile sau chiar să rezerve biletele de vacanţă – ar putea fi privită favorabil de bărbaţi dacă este formulată spre sfârşitul zilei, ideal la ora 18.00. Potrivit unui studiu publicat de „The Daily Mail”, soţii ar trebui să evite şi certurile de după-amiază, din jurul orei 15.00, perioadă în care femeile câştigă în materie de argumente.

afla mai multe pe :www.adevarul.ro

gasprijs vergelijken

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: