Postat de admin ADD COMMENTS

Americanca Jessica Cox s-a născut în 1984, în oraşul Tucson, din Arizona. Are doar 26 de ani, este pilot de avion de agrement şi are centura neagră la Tae Kwon-Do. Poate că nu vi se pare ceva extreme de neobişnuit. Dar dacă veţi afla că Jessica face aceste activităţi fără a avea braţe, veţi fi cu adevărat uluiţi. Ei bine, iată că se poate! Americanca s-a născut fără mâini, în urma unei anomalii genetice pe care medicii nu au putut-o explica. Şocul a fost cu atât mai mare pentru părinţii Jessicăi cu cât la toate examenele pe care gravida le-a făcut de-a lungul sarcinii, totul părea în regulă.

Din adolescenţă a refuzat protezele
Părinţii fetei au decis că ar fi spre ajutorul Jessicăi ca ea să poarte proteze. Astfel, toată copilăria, fetiţa cu ochi mari şi curioşi a purtat braţe protetice. „Le-am urât de nu am mai putut. Mi se părea că sunt caraghioasă cu acele mâini ca de păpuşă. Când am mai crescut puţin, am reuşit să mă impun în faţa părinţilor. Le-am zis că m-aş descurca mai bine fără ele”, spune Jessica. Neîncrezători la început, părinţii au decis totuşi să o lase pe fată să fie aşa cum voia. Şi bine au făcut! Pentru că, odată îndepărtate acele braţe, Jessica parcă a „înflorit”. A început să se descopere pe ea şi pe cei din jur, folosindu-se de picioarele sale. A învăţat să înoate, să danseze şi să se joace fără mâini. „Mi-era destul de greu la început. Nu puteam nici măcar să mă dau în leagăn”, spune fata. Totul era făcut pentru copiii care aveau ambele mâini.

Îşi pune singură lentilele de contact!
În prezent, Jessica locuieşte singură şi face cu picioarele – expresie care nu este deloc la figurat – tot ce are nevoie în casă. Exact la fel ca un om care are ambele mâini. Navighează pe internet, scrie sms-uri prietenilor, face curat, cântă la pian şi chiar îşi pune singură lentilele de contact. Ca să se îmbrace, fiind o femeie foarte cochetă şi atentă la modul în care îşi asortează hainele, Jess foloseşte un cârlig agăţat de dulap. Dacă vă imaginaţi că nu dă importanţă felului în care arată, aflaţi că Jess se machiază şi îşi aranjează părul. Tot cu ajutorul picioarelor!

aflati mai multe pe :www.taifasuri.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: