Postat de admin ADD COMMENTS

Fostul lider al minerilor, Vasile Ioan Savu, nu a scăpat de povara sumelor însuşite necuvenit, abuzând de poziţia pe care o ocupa în fruntea Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului. Savu este judecat de instanţele româneşti pentru fapte săvârşite în perioada 2002-2003, în urma unui cercetări începute în 2006

Faza de detenţie

Tribunalul Bucureşti a decis la sfârşitul lunii iulie că fostul lider al minerilor Vasile Ioan Savu trebuie să execute 3 ani de închisoare. Tribunalul a judecat un recurs la sentinţa Judecătoriei Sectorului 1, instanţă care la mijlocul lunii februarie anul curent decisese suspendarea executării, sub supraveghere, a 3 ani de închisoare împotriva lui Savu.

Potrivit portalului Tribunalului Bucureşti, de data aceasta instanţa „a dispus executarea pedepsei rezultante de 3 ani închisoare aplicate inculpatului Savu Vasile Ioan în regim de detenţie şi menţinerea celorlalte dispoziţii ale sentinţei penale apelate (fostul şef al Ligii Sindicatelor Miniere din Valea Jiului, Vasile Savu, trebuie să plătească organizaţiilor sindicale prejudiciate 50.000 de euro şi are sub sechestru două apartamente în Petroşani – n.r.)”.

Lider de sindicat cu mână lungă…

citeste mai multe pe:www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: