Postat de admin ADD COMMENTS

Reţea de traficanţi de droguri destructurată în cadrul operaţiunii „Exodus”. Cinci petrileni, dintre cei opt vizaţi de Serviciul de Combatere a Crimei Organizate, au fost arestaţi sâmbătă în urma unei decizii a Tribunalului Hunedoara pentru 29, respectiv 30 de zile, pentru trafic stradal de droguri, după ce ofiţerii SCCO au efectuat nu mai puţin de 7 percheziţii la domiciliile suspecţilor.

Astfel, Mihai Dumitru Daniel – zis TUMA, Savin Ioan Nicolae – zis RICI, Corbei George – zis GHIO, Dănilă Claudiu -zis ŞORIC şi Rotari Ioan – zis CRĂCEA sunt cercetaţi pentru trafic stradal de droguri, aceştia fiind acuzaţi că erau constituiţi într-un grup infracţional care comercializa haşiş şi marijuana pe străzile din Petrila şi Petroşani.
citeste mai multe pe :www.infovaleajiului.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: