Postat de admin ADD COMMENTS

Contrazicem total opinia colegilor de la Serviciul de Informaţii al Văii Jiului (www.sivj.ro). În urmă cu ceva vreme, în categoria “Defecte sociale”, aceştia publicau un material (“Miliţianul Brăgaru, medaliat pentru comportament trivial”) care contesta oportunitatea acordării Medaliei “Pro Urbe” comandantului poliţiei locale. Ba, mai mult, citând opinia unui cititor, spuneau că Brăgaru s-ar fi dovedit a fi “cel mult o maimuţă cu limbaj trivial”.

Contrazicem cu fermitate aceste afirmaţii şi, drept dovadă, prezentăm o listă cu 16 contribuabili, persoane juridice. Administratorii SRL-urilor, SA-urilor şi asociaţiilor de mai sus sunt foarte mulţumiţi de prestaţia domnului comandant. Au datorii de miliarde şi miliarde de lei, o bună parte poate chiar prin stopaj la sursă (evaziune fiscală), iar comandantul nici nu-i întreabă de vorbă. Bogdan Becuş de la Amicons Energy SRL (un fel de soră cu Montan Cons SRL) are datorii, potrivit celei mai recente centralizări făcute de DGFP Hunedoara, de aproape 90.000 de lei. Cu toate acestea, oamenii lui Brăgaru nici nu-l amendează dacă parchează după legea obrazului gros, nici nu-l întreabă dacă nu cumva datoriile firmei sale, Amicons Energy, sunt rodul vreunei evaziuni fiscale (adică dacă are bani lichizi, dar nu-şi achită datoriile). De fapt, Brăgaru nu-l cheamă niciodată pe Becuş, cu motiv de anchetă, la unitatea locală de poliţie. Ar fi, totuşi, o chestie de obraz gros. Cum să bei până dimineaţă cu omul şi apoi să-l chemi, să-i iei carnetul ori să-l pui să declare de ce nu şi-a plătit impozitele? Brăgaru nu ştie din astea. El are onoare. Nu degeaba a luat “Pro Urbe”..

sursa:www.zvj.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: