Postat de admin ADD COMMENTS

Lovitura primită de consumatorii de ketamină din Valea Jiului, în urma operaţiunii DIICOT din luna august, care s-a lăsat cu zeci de arestări, pare că nu este de ajuns pentru a-i determina să renunţe la substanţă. Deşi, cei mai mulţi sunt convinşi că acest drog nu dă dependenţă, realitatea este alta. Acesta creează dependenţă fizică şi psihică foarte rapid, mai ales că e vorba de un „drog ieftin”.

O lecţie neasimilată
În aceste condiţii, susţin surse din interiorul poliţiei, utilizatorii din Petroşani, rămaşi fără drog, caută substanţa la sute de kilometri depărtare, în zone din Moldova. Potrivit aceloraşi surse „o parte a consumatorilor puşi în libertate sunt tentaţi să meargă după drog la Iaşi şi în zona graniţei cu Moldova. Se gândesc că vor face rost de ketamină şi nu vor fi prinşi”. De menţionat că aceştia nu au cerut ajutor de specialitate pentru a scăpa de dependenţă. De altfel, un consumator de ketamină din Petroşani care a reuşit să scape de sub ghearele drogurilor ieftine, ne-a povestit cum drogul l-a făcut să-şi irosească o perioadă importantă din viaţă: „Lucram de dimineaţa până seara şi câştigam destui bani. Din 30 de milioane de lei pe care-i făceam în jumătate de lună, la sfârşit nu mă alegeam cu nimic. Se duceau pe chefuri şi drog.

citeste mai multe pe :www.gzv.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: