Postat de admin ADD COMMENTS

Reprezentanţii Ligii Sindicatelor Miniere Valea Jiului (LSMVJ) se vor întâlni, astăzi (luni – n.r.), pentru o nouă rundă de discuţii pentru identificarea unor soluţii legate de un program adaptabil mineritului din Valea Jiului.

O nouă rundă de discuţii vizavi de ce trebuie făcut în sectorul minier va avea loc astăzi (luni -n.r.) la sediul Ligii Sindicatelor Miniere, întâlnirile de genul acesta fiind destul de multe în ultima perioadă, dar care nu s-au finalizat cu nimic concret pentru mineri.

Până la finele acestei luni, sindicaliştii şi administraţia CNH trebuie să prezinte ministrului Economiei un Memorandum care să cuprindă o propunere de “restructurare” a activităţii din zonă.

“Ştiţi că s-a discutat şi se discută foarte mult de un proces de restructurare în zonă şi aşteptăm o propunere de la dânşii (sindicalişti – n.r.) până la sfârşitul lunii ianuarie, apoi pe această variantă vom merge pe un program de dezvoltare până în 2018-2020. Şi nu cred că vor fi probleme în a se armoniza partea sindicală cu conducerea societăţii”, spune ministrul Ion Ariton.

aflati mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: