Postat de admin ADD COMMENTS

Coaliţiile dintre partidele politice din Hunedoara confirmă lipsa liderilor politici cu credibilitate la oameni. Fie că vorbim de PNL, PD-L, PSD, PRM, ori PC, adevăraţii lideri politici, fie ei locali sau naţionali, lipsesc, fapt care se resimte tot mai acut pe scena politică. Anul 2011 fiind an preelectoral era previzibil că toate partidele politice vor începe să caute prin ograda proprie sau prin vecini viitorii candidaţi.

Numai că vechii lideri, chiar dacă se numesc Moloţ, Avram, Mărginean, Nistor, ori Arion,

s-au “înfipt” bine în funcţiile pe care vremelnic le deţin, iar de acolo cred că dacă ei sunt de acord să se pupe, după ce

s-au scuipat în repetate rânduri, pentru a-şi păstra funcţiile, şi electoratul partidului le va urma exemplul.

Lucrurile nu stau, însă, chiar aşa şi alegerile recente de la Baru Mare au demonstrat că oamenii s-au cam săturat de promisiunile lui Moloţ şi Avram, iar lipsa unui lider la nivel local s-a transpus în rezultatul alegerilor şi aşa, cu toate “bubele rele” puse în cârca actualei guvernări, oamenii simpli au votat PD-L.

Asta în timp ce PNL şi PRM au lucrat la greu, ajutaţi de PSD.

După cum afirmam, toate partidele politice locale sunt într-o acută criză de lideri, sau, dacă vreţi, de oameni cu credibilitate la electorat…

Dar să le analizăm pe fiecare în parte:

aflati mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: