Postat de admin ADD COMMENTS
Trei tinere din Petroşani au ajuns la spital, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au încercat să se sinucidă.
Fetele cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au încercat să-şi ia viaţa înghiţind fiecare câte 33 de pastile de Diazepam şi alte câteva pastile de Captopril, folosite de persoanele cu tensiune arterială.

Inventivele minore au fost diagnosticate de către medicii petroşăneni cu intoxicaţie medicamentoasă voluntară.

Acestea au recunoscut în faţa cadrelor medicale că prin fapta lor doar au dorit să atragă atenţia, nu să se sinucidă.
Potrivit medicului de gardă, Ioan Ienea, două dintre fete, de 14 ani, au fost internate pe secţia de Pediatrie, iar cealaltă a rămas internată pe secţia Interne a Serviciului de Urgenţă.
Celor trei fete li s-au făcut spălături gastrice şi li s-au administrat tratamente corespunzătoare.
„Le-am pus perfuzii pentru a le dezintoxica”, afirmă Ienea.
Potrivit surselor GVJ, fetele nu au înghiţit doar pastile, ci după mirosul pe care îl emanau, acestea au consumat şi băuturi alcoolice. Fetele au negat însă acest aspect.
Întrebate de cadrele medicale care era provenienţa celor o sută de pastile de diazepam, fetele au afirmat că le-au luat de la bunica uneia dintre ele.
„Mi se pare incredibil ca cineva să aibă acasă 100 de pastile de diazepam”, afirmă unul dintre cadrele medicale de la UPU SMURD.

Trei tinere din Petroşani au ajuns la spital, la sfârşitul săptămânii trecute, după ce au încercat să se sinucidă.Fetele cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani au încercat să-şi ia viaţa înghiţind fiecare câte 33 de pastile de Diazepam şi alte câteva pastile de Captopril, folosite de persoanele cu tensiune arterială.Acestea au recunoscut în faţa cadrelor medicale că prin fapta lor doar au dorit să atragă atenţia, nu să se sinucidă.Potrivit medicului de gardă, Ioan Ienea, două dintre fete, de 14 ani, au fost internate pe secţia de Pediatrie, iar cealaltă a rămas internată pe secţia Interne a Serviciului de Urgenţă.Celor trei fete li s-au făcut spălături gastrice şi li s-au administrat tratamente corespunzătoare.„Le-am pus perfuzii pentru a le dezintoxica”, afirmă Ienea.Potrivit surselor GVJ, fetele nu au înghiţit doar pastile, ci după mirosul pe care îl emanau, acestea au consumat şi băuturi alcoolice. Fetele au negat însă acest aspect.Întrebate de cadrele medicale care era provenienţa celor o sută de pastile de diazepam, fetele au afirmat că le-au luat de la bunica uneia dintre ele.„Mi se pare incredibil ca cineva să aibă acasă 100 de pastile de diazepam”, afirmă unul dintre cadrele medicale de la UPU SMURD.

citeste mai multe pe :www.gazetavaii.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: