Postat de admin ADD COMMENTS

Pilula-minune din Rusia

În timp ce Longo se concentrează pe studiul genelor îmbătrânirii, un rus a anunţat, în urmă cu două săptămâni, că a inventat medicamentul anti-îmbătrânire. Şeful Departamentului de Bioenergii a Universităţii de Stat din Moscova, Vladimir Skulachev, spune că pilula funcţionează ca un antioxidant foarte eficient, care ajută corpul bâtrân în lupta cu radicalii liberi. Vorbim despre acelaşi principiu de care amintea şi profesorul Prada.Realizarea lui Skulachev este garantată de un laureat Nobel, dr. Guntel Blobel, şi de testarea medicamentului pe animale.

Mai mult, Skulachev spune că tratamentul l-a ajutat să scape de cataractă. Spre deosebire de Longo, Skulachev nu vorbeşte de viaţa fără de moarte, ci de un trai sănătos până la 90 de ani şi de şanse mai mari ca omul să treacă de pragul celor 100 de ani.

Franţuzoaica Jeanne Calment este considerată cea mai longevivă persoană din istorie. S-a născut în 1875 şi a murit în 1997, la vârsta de 122 de ani şi 164 de zile. A asistat la funeraliile scriitorului Victor Hugo în 1885 şi l-a întâlnit pe pictorul Vincent van Gogh, la vârsta de 14 ani.

citeste mai multe pe :www.evz.ro

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: