Postat de admin ADD COMMENTS

Nici măcar şase ani nu a durat gloria Uzinei de Preparare a Cărbunelui Coroieşti, modernizată cu ajutorul unui împrumut extern, contractat de Guvernul României.

Prea scump

Preparaţia este pe cale să fie închisă, la fel ca şi restul uzinelor de acest fel din Valea Jiului. Intenţia a fost anunţată chiar de directorul Hidroelectrica, Mihai David – care va fi viitorul şef al companiei naţionale Hidroenergetica, ce va include şi Compania Naţională a Huilei Petroşani. Mesajul directorului Hidroelectrica este fără echivoc: „A plimba cărbunele de la ieşirea din mină la preparaţie şi după aceea să-l duci la termocentrală, fie că e vorba de Paroşeni sau de Mintia, spălându-l în preparaţie, s-a dovedit a fi prea scump. Eu plec de la un principiu foarte clar: dacă preţul energiei electrice – produsul combustibil care se cheamă cărbune spălat la Coroieşti, este unul foarte mare, atunci ce să fac cu el, cui să-l vând?!

citeste mai multe pe :www.mesagerulhunedorean.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: