Postat de admin ADD COMMENTS

Prezervativul şi anticoncepţionalele sunt cele mai cunoscute metode de contracepţie folosite de către români, arată un studiu realizat online de GfK România. Concluziile cercetării arată că 95 la sută dintre români ştiu de existenţa prezervativului, 94 la sută – de pilulele contraceptive, 83 la sută – de retragerea înaintea ejaculării, 75 la sută de existenţa steriletului, 74 la sută – de metoda calendarului, în timp ce 72 la sută au auzit de pilula de a doua zi.

Metodele mai noi, cum ar fi plasturele contraceptiv şi prezervativul feminin, sunt cunoscute cu precădere de tinerii între 18 şi 24 ani. Persoanele cu educaţie superioară şi venit net pe gospodărie mai mare de 1000 lei sunt în general mai informate referitor la metodele de contracepţie, comparativ cu persoanele cu o educaţie sub medie şi venit mic.

publicitate

72 la sută dintre bărbaţii chestionaţi au indicat drept metodă de contracepţie folosită prezervativul, în timp ce 44 la sută – retragerea înaintea ejaculării

citeste mai multe pe :www.gandul.info

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: