Postat de admin ADD COMMENTS

Rezervele de huilă din Valea Jiului ajung pentru alte 250 de ani, condiţii în care, spun reprezentanţii Prefecturii şi ai CNH, Guvernul trebuie să decidă ce se va întâmpla cu această zonă, în condiţiile în care celelalte resurse folosite la producerea energiei (petrolul şi gazele) mai pot fi exploatate maxim 30 de ani.
Guvernul trebuie să se implice

Directorul CNH, Constantin Jujan, dar şi prefectul Attila Dezsi, afirmă că este nevoie de o decizie politică când vorbim de viitorul Văii Jiului. O decizie politică care însă se lasă aşteptată de multă vreme.

„Este nevoie şi de o decizie politică. Nu pot să mă descurc singur când e vorba de o decizie politică ce trebuie luată pentru această zonă. Un ajutor, Guvernul până la urmă, cei care sunt responsabili trebuie să înţeleagă acest lucru pentru că altfel pornim de la o realitate sumbră, unităţile nu sunt rentabile. Nu pot să se susţină singure. Trebuie să înţelegem că tot cineva trebuie să susţină efortul acesta investiţional aşezat pe baze reale, pentru că s-a ştiut din 2007 că nu există altă posibiliatte de investiţii”, a declarat Constantin Jujan.
„Las` că merge şi aşa”
citeste maimulte pe:wwww.gazetavaiijiului.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: