Postat de admin ADD COMMENTS
Aproape 12 la suta din populatia judetului beneficiaza de ajutoare constand in alimente neperisabile, oferite de catre Uniunea Europeana, printr-un program ce are drept scop combaterea saraciei. Este vorba despre someri, pensionari cu venituri de pana in 400 de lei, persoane cu handicap grav si accentuat si cele care primesc venit minim garantat. Programul se desfasoara pana in luna martie a anului viitor si fiecare persoana primeste o singura data aceste ajutoare. Reprezentantii Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Hunedoara spun ca numarul celor asistati va creste cu inca 2.000 de persoane in perioada urmatoare.
[… detaliat]

15 kilograme de faina alba, 7 kilograme de malai, unul de zahar, altul de lapte praf, 1,3 kilograme de biscuiti si 3,2 kilograme de paste fainoase – acesta este ajutorul pe care saracii il primesc anual din partea Uniunii Europene. In judetul Hunedoara sunt eligibile pana in momentul de fata 55.426 de persoane, dar deja numarul va creste cu inca 2.000.

citeste mai multe pe :www.replicahd.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: