Postat de admin ADD COMMENTS

Andreea Lazăr

Mai multe spitale din judeţul Hunedoara riscă să fie închise în acest an. Este vorba despre unităţile din Orăştie, Brad, Petrila, Vulcan şi Lupeni. În urma reorganizării din sistemul de sănătate, în judeţul nostru ar urma să fie desfiinţate peste 300 de paturi, dintr-un număr total de 3.562.

Comasare refuzată de primării
O situaţie mai specială este în Valea Jiului, unde spitalele din Petrila, Lupeni şi Vulcan sunt la un pas de închidere. Potrivit reprezentanţilor Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara, a existat o propunere de comasare a spitalelor din cele trei localităţi cu cel din Petroşani, sub o nouă titulatură. „În urma comasării, în cadrul spitalului nou format, s-ar fi menţinut, în fiecare oraş, una sau mai multe secţii exterioare, în funcţie de numărul de medici şi aparatura din dotare. S-ar fi menţinut ambulatoriile de specialitate în fiecare oraş, iar la spitalele care aveau structură de primire a urgenţelor, ar fi existat un punct de lucru. Nu ştiu care a fost motivul pentru care primarii celor trei localităţi nu au fost de acord cu această reorganizare, însă, trebuie să ştie că ar putea întâmpina mari probleme la încheierea contractelor cu Casa de Asigurări de Sănătate.

aflati mai multe pe :wwwmesagerul hunedoarean

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: