Postat de admin ADD COMMENTS

„Sunt studenta, nu am vicii, ma ofer mama purtatoare.Costa 30.000 de euro”

Suna halucinat, dar este doar unul dintre zecile de anunturi postate de tinerele romance, dispuse sa isi inchirieze trupul cuplurilor care nu pot avea copii.

In lipsa unui cadru legislativ care sa interzica sau sa reglementeze acest tip de comert, se pot ridica doar probleme de moralitate. Insa pana la urma, cine este mama? Cea care te naste sau cea care te creste?
Cu un sot plecat la munca in strainatate si un copil in grija, o femeie in varsta de 31 de ani a decis ca singura ei solutie ca sa faca rost de bani este sa accepte sa fie mama surogat.

O alta tanara are acelasi plan. Pare dispusa sa duca o sarcina noua luni, pentru ca in final sa isi cumpere un apartament cu doua camere. Cuplul care o „angaja” platea 1.500 de euro pe luna de sarcina, plus lunile in care femeia ar fi alapta

vezi video pe :www.incont.ro

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: