Postat de admin ADD COMMENTS

Un judecător din Petroşani a primit trei ani şi jumătate de închisoare după ce a făcut sex cu femeia al cărei proces de partaj îl judeca. Vicepreşedintele Judecătoriei Petroşani, Valentin Popescu, s-a bucurat de serviciile sexuale ale tinerei divorţate, în vârstă de 33 de ani, fapt dovedit şi de stenogramele discuţiilor dintre cei doi, discuţii interceptate de Serviciul Român de Informaţii.

Valentin Popescu a fost arestat, la data de 30 martie, pentru luare de mită, trafic de influenţă, cumpărare de influenţă, abuz în serviciu, fals în înscrisuri sub semnătură privată şi încheiere de tranzacţii financiare incompatibile cu funcţia. El a fost acuzat că a achiziţionat prin interpuşi un apartament aflat îtr-un litigiu pe care îl judeca tot el. În plus, Valentin Popescu a mai fost acuzat că a obţinut foloase necuvenite, folosindu-şi influenţa pe care o avea asupra unor colegi, pentru soluţionarea unor cauze.

publicitate

O partidă de sex, pentru un partaj favorabil

În cazul favorurilor sexuale de care s-a bucurat judecătorul, miza afacerii era procesul de partaj 10425/278/2009, în care doi foşti soţi aveau de împărţit un apartament în localitatea Lupeni-Hunedoara, mobila şi aparatura de uz casnic.

Victima , Daniela T., l-a reclamat pe magistrat la DNA. „I-am spus lui Popescu Valentin că nu am bani de avocaţi, că nu mai pot lipsi de la serviciu, iar acesta a lăsat să se înţeleagă că dacă accept să am raporturi sexuale cu el o să mă ajute ca acţiunea de partaj să se termine mai repede şi în favoarea mea, motiv pentru care am şi acceptat să întreţin relaţii sexuale cu acesta, le-a spus femeia procurorilor anticorupţie. M-a făcut să înţeleg că mă va ajuta ca procesul să dureze mai puţin şi să se termine în favoarea mea, dacă o să-i accept avansurile şi am să întreţin raporturi sexuale cu el.”

Procesul a început în primele zile ale anului, însă la primul termen Popescu a amânat judecarea cauzei. Câteva săptămâni mai târziu, judecătorul i-a cerut favoruri sexuale femeii, în schimbul sprijinului acordat în dosar, care a constat în indicaţii privind ce acte ar trebui depuse.

Întâlnirea a avut loc la 5 februarie 2010, chiar în faţa Judecătoriei Petroşani. Judecătorul şi petenta s-au dus la motelul „La Răscruce” din Petroşani, nu înainte ca magistratul să se doteze cu o sticlă de vin roşu, „ca să nu stăm să ne uităm unul la altul”, după cum a explicat Popescu. „În camera de motel am întreţinut raporturi sexuale cu Popescu Valentin, la iniţiativa acestuia şi am discutat despre problema mea”, le-a declarat femeia procurorilor.

vezi conţinutul stenogramelor aflate la dosar pe www.gandul.info.

categories: Stiri

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: