Postat de admin ADD COMMENTS

Carmen Brumă, iubita lui Mircea Badea, a postat pe blogul acestuia un videoclip cu un set de exerciţii fizice dedicate celor care cred că nu este nevoie să faci sport, dacă te încadrezi în elita celor cultivaţi, care au atât de multă celulită, încât până şi creierul lor a căpătat aspectul unei coji de portocală. „Antrenamentul de astazi este dedicat celor care cred ca daca isi misca fundul vor fi mai putin inteligenti sau cultivati si ca neclintirea este in mod cert apanajul oamenilor superiori in cuget si simtiri. (…) Activitatea fizica si, pe cale de consecinta inferioara, prestata de mine astazi are doar 13 minute si cuprinde 5 exercitii. Fiecare dintre acestea se executa timp de 30 de secunde urmate de 10 secunde de pauza. Cele 5 execitii sunt:1. Exercere humanum est.2. Abdomene pe rasfoite. 3.Sarituri cu cartile in mana. 4. Fesieri de intelectual. 5. Burta pe carte.”, a precizat Carmen Brumă pe blogul lui Mircea Badea.

Carmen a ţinut să precizeze că denumirea exerciţiilor pe care le-a exemplificat nu există în tratatele de specialitate, de aceea ar fi bine să nu piardă nimeni timpul pentru a le căuta. „Rog specialistii in fitness sa nu-mi explice condescendent ca nu exista aceste exercitii si nici aceste denumiri. Nu uitati de cele 5 minute de incalzire inainte de efort si de strechingul dupa antrenament.”, a conchis iubita lui Mircea
vezi video pe sursa :www.cancan.ro

;

categories: SANATATE

Lasa un comentariu

Trebuie sa fii logat pentru a posta un comentariu.

Featured Video

Despre noi

Bine ati venit la noi! Site-ul infovaleajiului.ro constituie o importantă sursă de informare despre situaţia socio-politică din Valea Jiului şi nu este controlat de nici o structură politică sau grupare economică. Ne dorim sa fim cititi si comentati de un public interesat de chestiunile pe care le dezbatem. Ne dorim ca acest loc sa fie o agora in care sa discutam impreuna cu voi despre viata din spatele unei stiri, despre problemele si dilemele cu care se confrunta oamenii zi de zi, si nu in ultimul rand despre evenimentele cele mai controversate ale momentului. Dorim ca atat cei care citesc, cat si cei care scriu pe acest site sa se simta bineveniti. De aceea va rugam sa folositi un limbaj decent ,fara continut jignitor, obscen, pornografic, abuziv sau ilegal. Incurajam dezbaterile constructive si aprinse, dar nu si atacurile personale. . Dorim ca toti cei care scriu aici sa nu foloseasca un discurs care instiga la ura sau face discriminari de rasa, religie, nationalitate, sex, preferinte sexuale, varsta, etnie, handicap etc. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele care constituie amenintari sau abuzuri verbale la adresa altor persoane care posteaza mesaje , folosesc un limbaj defaimator. Trebuie sa aveti drept de proprietate intelectuala pentru toate materialele pe care le trimiteti pe acest site . Continutul care nu va apartine nu poate fi postat fara acordul in scris al celui care detine drepturile de proprietate intelectuala asupra respectivului continut. Mediatorul site- ului isi rezerva dreptul de a sterge mesajele , lipsite de sens, mesajele care nu se refera la subiect sau scrise intr-o alta limba decat cea romana. La fel se va intampla si cu mesajele scurte, trimise doar cu scopul de a include URL-ul autorului. Site-ul infovaleajiului isi declina orice responsabilitate legata de continutul comentariilor voastre.

Recent Comments

%d blogeri au apreciat: